Abruzzo sterk en zacht.

De weelderige en omhullende is wat de regio Abruzzo, een land van Parks (Abruzzo, Gran Sasso en Maiella) en dorpen gevormd door eeuwen geschiedenis: L'Aquila, Sulmona, Teramo zijn slechts een paar voorbeelden. En na kastelen, oude kerken, kapellen en heiligdommen, rijk aanbod is ook aan de kust, een opeenvolging van stranden, dennenbossen, kliffen en landtongen. Een unieke ervaring, om te worden bekroond met de lekkere keuken van Abruzzo.

SEA

Agriturismo La Rustica - mare


133 kilometer lange kustlijn, waarlangs afgewisseld met gouden stranden en koele dennenbossen, kliffen, kapen en baaien van kiezels gepolijst door de branding, zandstranden en levendige leuke of solitair koesteren in vrede: de zee in Abruzzo is dit alles, met in meer sympathie en de spreekwoordelijke gastvrijheid van Abruzzo.
Meer informatie

MOUNTAIN

Agriturismo La Rustica - montagna


De bergen van Abruzzo is een fascinerende bestemming voor iedereen. Het deel van het gewestelijk grondgebied, zijn geschiedenis, zijn culturele, artistieke, archeologische en ecologische functies sterker deze regio. De berg houdt van degenen die weten hoe het leven met emotie, met respect, vrijheid. Onder de grote verscheidenheid van omgevingen voordoen kunt u momenten van echte emoties te ervaren. Zult verwend worden met de keuze uit de vele mogelijke plaatsen.
Meer informatie

MEREN

Agriturismo La Rustica - laghi


Het is geweldig om de bergen te ontdekken van de kleine natuurlijke meren, ingesteld zoals edelstenen, kleuren veranderen van blauw naar groen naar grijs, welke zijn neergelegd in de heldere hemel en de toppen van de hoogste bergen van de Apennijnen., Er zijn ook uitgerust mooie paden voor mountainbiken of wandelen. Tijdens de zomer, langs de oevers van sommige meren kunt u stoelen, bootjes en waterfietsen huren, in anderen u excursies kunt maken met de boot.
Meer informatie

PARKEN EN NATUUR

Agriturismo La Rustica - parchi


De regio Abruzzo is het hart van het toerisme met natuurlijke hoeken van het paradijs, in een groene omgeving, eenzame valleien, muren en ravijnen, watervallen en uitgestrekte plateaus en beschermde gebieden waar de vakantie wordt een ervaring om te proberen in alle seizoenen met elk een eigen kleuren, zijn landschappen zijn geur.
Meer informatie

KASTELEN

Agriturismo La Rustica - castelli


Een van de kenmerken van Abruzzo is het hoge aantal oude kastelen die worden gezien springen overal. Het kan worden gezegd, inderdaad, dat er geen land, dominante top, pas of voorgebergte die niet zijn toren, zijn kasteel, zijn versterkte behuizing heeft. De historische redenen zijn simpel: een lange periode van gevaar, binnen en buiten, die elke gemeenschap te voorzien in hun eigen verdediging gedwongen, maar wat ons het meest interesseert is het resultaat van vandaag, waarin de Abruzzo de grootste en meest uitgebreide museum Italiaanse maakt 'open architectuur van de militaire ...
Meer informatie

DORPEN EN STEDEN VAN KUNST

Agriturismo La Rustica - borghi


Een schat aan fantastische monumenten van kunst, cultuur en tradities. De vorige levens van de middenklasse stad, rijk aan geschiedenis en architectonische kenmerken, met een stedelijke structuur niet wordt verstoord, met een koor en een gelaagdheid van de woningen gebouwd die meer betekenis en de kwaliteit van leven te geven. Abruzzo, met eenentwintig landen in de Club van de Mooiste Dorpen van Italië, is een reis door betoverende plekken, waar s'avverte de kleur van het weer en het mysterieuze geluid van de oude.
Meer informatie

MUSEA en archeologische sites

Agriturismo La Rustica - musei


Naast de bekende plaatsen zoals het fort van Calascio, de prachtige oude stad van Pescocostanzo, het Nationaal Archeologisch Museum in Chieti, de massale zestiende-eeuwse kasteel van de Adelaar en prikkelen de reiziger tientallen en tientallen minder bekende wonderen, verspreid in alle uithoeken van de regio. De restauratie van kerken en kastelen, schikking en de verbetering van de archeologische sites en kloosters, de geboorte van de kleine en grote musea en bezoekerscentra van de nieuwe parken, maak een lijst van dingen te zien je elk jaar te rekken.
Meer informatie