HOE BEREIKT

met de Auto

Wij raden aan de afrit Villanova van de snelweg A25. Bij de afslag houdt u rechts aan bij de splitsing, volg de borden naar Villanova / Cepagatti / Slipper / Pennen en voer SS602.Dopo ongeveer 2 mijl, slaat u rechtsaf de Provinciale weg 83 en volg de borden naar Cerratina / Castellana / Slipper. Blijf de borden "agriturismo beschikt La Rustica" voor ongeveer 3 mijl en u zult op uw bestemming aankomt.

door Trein

Centraal Station Pescara. Bij de uitgang kunt u gebruik maken van taxi's of autubus maken. In het laatste geval, ga dan naar de kassa ARPA (Regionale Openbare Bus Abruzzen) gelegen in het grote plein voor het station, waar ze de busterminal en het aanvragen van een ticket voor de lijn "Slipper -. Via Cerratina".

met het Vliegtuig

Luchthaven van Abruzzo - Pescara. U kunt een taxi nemen vanaf het vliegveld, of neem de bus n ° 38 van de GTM (Metropolitan Transportation Management) met bestemming "Centraal Station", een van de haltes grenzend aan de luchthaven, aan de Via Tiburtina. Op het centraal station van Pescara, volgt u de bovenstaande aanwijzingen hierboven voor de ARPA lijn genoemd..

CONTACT

Vul dan dit formulier in om informatie van welke aard dan ook vragen, zal je snel worden gecontacteerd.

Naam

*Door op "Verzenden" verklaart u te hebben gelezen en ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens.